Gasselternijveen zet Bareveld aan de kant

Gasselternijveen heeft de prima wedstrijd tegen Musselkanaal een goed vervolg gegeven. Op bezoek in Bareveld wonnen de mannen van Geert Katoen met 1-3. De overwinning kwam in de eerste helft tot stand, toen de Nieveensters een achterstand ombogen.

Foto: Esme Hemmes (archief)

Onfortuinlijk

Die achterstand kwam er na een fout van Dylano Stegers. De goalie liet de bal door zijn handen glippen, waardoor de 1-0 op het scorebord kwam. Gasselternijveen trok na deze tegenvaller ten aanval en kwam enkele minuten later al op gelijke hoogte. Via Brandon Meems was het Frank Pals die Rick Bokhorst liet scoren.

Initiatief

Een kwartier later hadden de roodhemden het initiatief overgenomen en kwamen ze op voorsprong. En dat was terecht, want Artor Polloshka trof twee keer de goalie van Bareveld op zijn weg. Frank Pals had hier geen last van en op aangeven van Wessel Koomans tekende hij voor de 1-2.

Ruime marge

Kort hierna kwam Gasselternijveen goed weg toen de arbiter van dienst een overtreding in het strafschopgebied niet met een strafschop bestrafte. En doordat Kevin Hemmes in de slotfase trefzeker was, gingen de Nieveensters met een ruime marge aan de thee.

Geen lijn

In de tweede helft probeerde Bareveld de achterstand te verkleinen, maar doordat er te weinig lijn in de aanvallen zat, kon Gasselternijveen relatief makkelijk standhouden. Dat was ook te danken aan het verder foutloze optreden van doelman Stegers.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Jeugdteam Kanaalstreek onderuit tegen DZOH

Op het sportpark in Valthermond werkte het Jeugdteam Kanaalstreek een oefenwedstrijd af tegen de ...

HOC doet zichzelf tekort

Een slechte openingsfase heeft HOC de kop gekost op sportpark ‘Grote Geert’. In de ...

TEVV houdt punt over aan spectaculair duel

In de eerste klasse F ontmoetten Hoogeveen en TEVV elkaar. Beide ploegen maakten in een ...