Jeffrey Bakker helpt Stadskanaal langs Noordster

Na de overwinning op Noordster heeft SC Stadskanaal goede kaarten voor het bereiken van de volgende bekerronde. Jeffrey Bakker bleek met twee treffers het goudhaantje in Oude Pekela: hij maakte een achterstand ongedaan.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Stoffer Bakker

Sterke vleugels

Voor de thee lieten de vleugelaanvallers van SC Stadskanaal zien hoe het moest: regelmatig snelden zij langs hun bewakers om vervolgens een afgemeten voorzet los te laten. Uit één deze situaties wist Jeffrey Bakker met het hoofd te scoren. Sten Vos was de aangever.

Initiatief

Daarmee kwamen beide ploegen weer in balans, want enkele minuten eerder had Mark Wever zijn ploeg op voorsprong gezet. Na de gelijkmaker trok Knoal het initiatief verder naar zich toe, met een inzet van Robert Oosting tegen de lat als voornaam wapenfeit.

Duo Bakker en Vos

Jeffrey Bakker en Sten Vos lieten vervolgens nog voor de thee opnieuw zien dat ze elkaar goed aanvoelen. Vos omspeelde wederom zijn tegenstander, Bakker kon opnieuw een voorzet tegen de touwen koppen.

Solide Geerlings

Na de thee zakte het spelniveau wat in. Noordster ging op zoek naar de gelijkmaker, maar trof in Royce Geerlings een niet te passeren doelman. Ook werd het doel een aantal keren op de verkeerde plaats gezocht, waardoor Stadskanaal de wedstrijd over de streep trok.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Borger kansloos tegen Zuidhorn

Een vroege treffer, dat was hetgeen Borger nodig had in de wedstrijd tegen Zuidhorn. ...

GKC herstelt zich tegen Buinerveen

GKC heeft zich na de beschamende 13-0 nederlaag tegen Weiteveense Boys gerevancheerd in de ...

Ter Apel en Alteveer vermaken het publiek

Alteveer speelde vanmiddag in een aantrekkelijke wedstrijd haar laatste thuisduel van dit seizoen en ...