HOC bekert verder na half dozijn tegen Roswinkel

HOC heeft na een ruime overwinning op SC Roswinkel een plek in de volgende bekerronde afgedwongen. Halverwege de wedstrijd leek de 1-6 overwinning ver weg, want met een paalstand zochten de ploegen de kleedkamers op. Na de thee zette HOC aan liep het ver weg.

Over de vleugels

In het tweede bedrijf werd de ruimte op de vleugels namelijk wel goed benut, waardoor Roswinkel er niet meer aan te pas kwam. Voor de thee speelde HOC mat en plichtmatig, waardoor men de thuisploeg geen pijn kon doen. Sterker, de vijfdeklasser nam brutaal de leiding. Kort voor de thee werd het via Mark Weerink uit de kluts gelijk, waardoor de schade ongedaan werd gemaakt.

Kansen rijgen

Kort na de thee liet HOC zien waarvoor men naar Roswinkel was gekomen: Gerben Beek kopte binnen en Jelle Siekman scoorde met een bekeken bal in de verre hoek. In het restant van de wedstrijd regen de bezoekers kans aan kans, maar vonden de goalie van Roswinkel regelmatig op hun pad. Goals van Richard Wiggers, Gerben Beek en een speler van de thuisploeg bepaalden de eindstand uiteindelijk op 1-6.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen en Zandpol spelen in doelpuntrijk duel gelijk

Buinerveen en Zandpol scoorden er lustig op los en vermaakten het publiek met acht ...

Gasselternijveen verrast Wedde

Gasselternijveen verraste koploper Wedde en nam de drie punten mee.

SJS weet al vier wedstrijden niet te winnen

Als een nachtkaars. Dat is de manier waarop het seizoen van SJS eindigt. Vanaf ...