Het Man Utd trainingspak, gemaakt voor prijzen

Manchester United is sinds vorig jaar een nieuw traject gestart om na een paar matige jaren weer groot succes te vieren. Het begon met het aanstellen van succestrainer José Mourinho. Superster Zlatan werd transfervrij binnengehaald en het fenomeen Paul Pogba kwam over van Juventus voor een bedrag van ongeveer 105 miljoen. Een recordaankoop. Manchester United gaf een signaal af dat ze weer terug zijn, op weg naar de top.

Drie prijzen

Het eerste jaar van José Mourinho was op de valreep toch nog succesvol te noemen. Drie prijzen werden er gewonnen. De Community Shield, League Cup en de Europa League vielen ten prooi aan de Mancunians. De winst van de Europa League gaf recht op een ticket in de Champions League. In de competitie eindigde Man Utd teleurstellend op de zesde plek. Dit seizoen gaat het anders. Dit seizoen wil Manchester United meedraaien, zowel op Europees als op nationaal niveau. De Premier League en de Champions League, dat zijn de twee meest gewilde prijzen van José en zijn mannen. Romelu Lukaku werd gehaald voor rond de 90 miljoen van Everton. De sterke en snelle spits moet voor meer goals gaan zorgen. Nemanja Matic werd gehaald van Chelsea voor het balans op het middenveld. Manchester United is alleen maar sterker en hechter geworden.

Hart is gebleven

Het hart is gebleven en aangevuld met sterren. Deze spelers moeten er dit seizoen voor zorgen dat de club Man Utd weer meedoet op het hoogste podium. Hier trainen ze elke dag voor in het Man United trainingspak. Met behulp van de designs van adidas kunnen de spelers zich perfect voorbereiden op de wedstrijden. De Man Utd pakken zitten comfortabel. De Manchester United trainingsbroek en sweater zitten strak om het lichaam en wegen haast niks. Dit helpt spelers als Marcus Rashford, Jesse Lingard en Anthony Martial met hun snelle acties en dribbels. Voor verschillende weersomstandigheden zijn er verschillende edities ontworpen door adidas. Al deze edities zijn te vinden op Sportshowroom.nl: je hebt een sweatpak, een trainingspak en een presentatiepak (gedragen vóór de wedstrijden).

Exceptionele klasse

Het team zit goed in elkaar en heeft alles wat een kampioen nodig heeft. Kracht, snelheid, teamspirit en klasse. Op goal staat een van de beste keepers ter wereld David de Gea. In de verdediging en op het middenveld staan krachtige atleten als Eric Bailly, Chris Smalling, Phil Jones, Nemanja Matic en Marouane Fellaini. Daaromheen spelen technische balvaardige spelers als Juan Mata, Ander Herrera en Henrikh Mkhitaryan. Voorin floreren explosief snelle spelers als Lingard, Marital, Rashford en Lukaku. Daarbij heb je de exceptionele klasse van Paul Pogba en Zlatan die een wedstrijd uit het niets kunnen beslissen. Kortom alle ingrediënten voor een succesteam zijn aanwezig. Het is aan top coach José Mourinho om de formule in werking te zetten. Hij moet ervoor zorgen dat, aan het eind van het seizoen, Manchester United de felbegeerde prijzen omhoog lift.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek FIFA Competitie Speelronde 10

Overzicht van de wedstrijden die gespeeld worden in ronde 10 van de FC Kanaalstreek ...

KNVB doet uitspraak in zaak DSC ’65 – Pekelder Boys

De KNVB heeft vandaag uitspraak gedaan met betrekking tot de nacompetitiewedstrijd tussen DSC ’65 ...

In Memoriam: Johan Kuipers

Dinsdagavond, de eerste selectie is aan het trainen en wij zitten met enkele mensen ...