Veel goals in Kanaalstreek-derby’s

In de laatste speelronde van de poulefase van het toernooi om de Noordelijke districtsbeker stonden de nodige Kanaalstreek-derby’s op het programma. Twee van deze derby’s waren gezamenlijk goed voor veertien treffers: Pekelder Boys en Titan wisten het net veelvuldig te vinden. GKC en Buinen waren de slachtoffers, maar ook zij deden een duit in het zakje.

Gehavend GKC

Een gehavend GKC ging hard onderuit tegen vierdeklasser Pekelder Boys. De Gasselters misten een aantal vast waarden en hadden wellicht ook te maken met de bijwerkingen van het trainingsweekend dat werd belegd. In een wedstrijd om des keizers baard werd het 2-6.

Scorende Pekelder Boys

Namens de bezoekers scoorden Willem Lammerts en Martin Schreuder beiden twee keer. Patrick Koster en Demie Abee schoten het halve dozijn vol. Aan de kant van de Gasselters, waar trainer Jansen met een tevreden gevoel terugkijkt op de voorbereiding, vond Danny Kolp twee keer het net.

Kranig Buinen

Een aantal kilometers verderop ontving vijfdeklasser Buinen het iets hoger spelende Titan. De rood-witten waren al zo goed als zeker van een plaats in de volgende bekerronde, maar lieten niets aan het toeval over. Buinen weerde zich kranig, maar kon niet voorkomen dat het 1-5 werd.

Uitlopend Titan

Halverwege de wedstrijd was het 1-2. En daarmee kwam de thuisploeg niet slecht weg, want Titan miste een aantal kansen. Een strafschop van Michiel Vedder betekende de aansluitingstreffer. Kort na de hervatting werd het 1-3 voor de bezoekers, die daarna geleidelijk meer afstand na. Uiteindelijk stokte de teller bij vijf goals: Harm Jan Moesker (2), Rick Hendriks, Tim Kollmer en Jos Smidt waren de makers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger hard onderuit bij seizoensopening

Borger is met een valse start aan het nieuwe seizoen begonnen. In eigen huis ...

Titan lijdt duur puntverlies tegen KSC

Titan stond op een comfortabele voorsprong, maar gaf die uit handen en redde uiteindelijk ...