Ter Apel ’96 overtuigend langs Twedo

Ter Apel ’96 is de competitie op overtuigende wijze gestart: de grensbewoners boekten een ruime overwinning op Twedo. Na een stroeve eerste helft werd er uiteindelijk met 1-4 gewonnen in Veenoord. De Ter Apelers gaan zo met een goed gevoel richting de Kanaalstreek-derby tegen Musselkanaal.

Spanning terug

Na een periode van aftasten  kwamen de bezoekers halverwege de eerste helft op 0-1 door Sanders Egbers. De Ter Apeler schoot een vrije trap strak in de kruising. In de tweede helft bracht Emiel Seigers, na één van zijn vele solo’s, zijn ploeg op 0-2 en leek de wedstrijd beslist. Leek, want na een te korte terugspeelbal wist Iwan Immink de spanning terug te brengen.

Onhoudbare Seigers

Ter Apel behield echter het betere van het spel en dit leverde hen tien minuten voor tijd de 1-3 op. Weer was het Seigers die onhoudbaar was voor de defensie en na een overtreding van de keeper was het Egbers die vanaf elf meter raak schoot. Nu was het duel wel beslist en voerde Bart Huizingh de stand verder op naar 1-4.