Onstwedder Boys kent kansloze middag in Stad

Onstwedder Boys heeft de overwinning uit het startweekend geen vervolg gegeven. Op bezoek bij de studenten van The Knickerbockers gingen de oranjehemden met 3-0 onderuit. En op die nederlaag was vrij weinig aan te merken: de Stadjers speelde makkelijker en was gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij.

Aangepast

Trainer Streuding voorzag een dergelijk verloop: “We hebben onze opstelling er iets op aangepast. Doel was om het ze zo lastig mogelijk te maken.” En daar slaagden zijn manschappen volgens Streuding aardig in: “Voor de thee heeft Knickerbockers amper kansen gehad.”

Twijfelachtig

Dat Onstwedder Boys toch met een achterstand aan de thee ging, had mede te maken met het optreden van de arbiter van dienst. Deze gaf Knickerbocker namelijk een strafschop die op zijn minst twijfelachtig was. Na de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld.

Omschakeling

Knickerbockers domineerde en de bezoekers probeerden vanuit een hechte organisatie in de omschakeling toe te slaan. Dit lukte echter niet en door opnieuw een strafschop kwamen de Stadjers op 3-0. Dit was uiteindelijk ook de uitslag, mede omdat een overtreding op Gerko Scheper niet met een strafschop werd bestraft.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bareveld wint thuis van Heiligerlee

Bareveld won in eigen huis van Heiligerlee en pakte daarmee weer drie belangrijke punten.

Pekelder Boys houdt stand tegen Bareveld

Pekelder Boys heeft de uitstekende basis, die het in de eerste wedstrijd van de ...

TEVV voert de druk op Germanicus op

TEVV had nog een appeltje te schillen met Peize. De uitwedstrijd begin dit seizoen werd kansloos ...