SV Mussel heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen een gevoelige nederlaag geleden. Op bezoek bij Nieuw Balinge, dat haar eerste wedstrijd ruim had gewonnen, gingen de roodhemden met 6-2 de bietenbrug op.

Weggepoetst

Na een kwartier spelen kwam Nieuw Balinge als eerste op het scorebord. De achterstand werd vlak voor de rust nog wel weggepoetst door een treffer van aanvoerder Arjan Raveling, maar daarmee was de Musselker koek op.

Dodelijk kwartier

In de tweede helft was de thuisploeg namelijk over hele linie beter. Dat werd onderstreept door een kwartet goals in het eerste kwartier na de thee. Daarmee was de wedstrijd verloren en had de door René Brinks benutte strafschop alleen statistische waarde. In de slotfase schoot Nieuw Balinge het halve dozijn vol.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Valthermond onderuit bij hekkensluiter

Op bezoek bij nummer laatst Ruinerwold leed Valthermond een pijnlijke 1-0 nederlaag. Een stand ...

Jelmer Valk vier keer trefzeker voor SPW

SPW heeft na het gelijkspel van vorige week een klinkende overwinning behaald op BNC. ...