Na de ruime nederlaag van vorige week tegen SPW moest Alteveer afgelopen zondag weer de nodige tegengoals incasseren, ditmaal tegen MOVV. Na een goede eerste helft (1-1 tussenstand) ging het na rust helemaal mis en liepen de Midwolders uit naar 1-6. 

Vizier niet scherp

De eerste helft tussen beide vierde-klassers was een gelijkopgaande strijd. Alteveer kwam op voorsprong door een doelpunt van Bryan Schenkel, maar zag Danny Blaauw vlak daarna alweer gelijk maken. De thuisploeg kreeg voldoende kansen op een nieuwe voorsprong, alleen stond het vizier vanmiddag niet op scherp.

Goed uitgespeelde counters

Na de rust gaven de geel-zwarten het helemaal weg. MOVV was de betere ploeg en zij deden Alteveer pijn met enkele goed uitgespeelde counters. De geelhemden hadden hier geen antwoord op en door doelpunten opnieuw Danny Blaauw, Jordi Blaauw (2) en Aaron Sportel (2) werd de eindstand op 1-6 bepaald.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stadskanaal verliest nipt van GVAV Rapiditas

Stadskanaal was nog dichtbij een punt in de slotfase, maar keerde met een verlies ...

Sander Marissen helpt TEVV aan derde overwinning op rij

Na vorige week al gescoord te hebben te hebben tegen Actief was Sander Marissen ...