SC Stadskanaal behoudt ongeslagen status

SC Stadskanaal is ook na twee wedstrijden in de tweede klasse nog ongeslagen. Op bezoek in Beilen werd er doelpuntloos gelijkgespeeld, een uitslag waar beide ploegen tevreden mee kunnen zijn.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Goed begin

De Knoalsters begonnen goed aan het duel. Direct na de aftrap kon Jordy Saman alleen op de keeper af gaan en werd onreglementair onderuit gehaald. De vrije trap die hierop volgde leverde echter niets op. Jeffrey Bakker kreeg voor rust ook een grote kans, maar zijn kopbal miste de juiste richting. Na zo’n 25 minuten spelen kwam ook Beilen wat beter in de wedstrijd, maar verder dan één goed schot op doel kwamen zij niet.

Zwaar veld

Ook het begin van het tweede bedrijf was voor Stadskanaal, zonder dat de ploeg echt goede kansen kreeg. Het duel speelde zich voornamelijk af op het middenveld en was slordig, wat kwam door het zware veld. Beilen was na rust iets sterker, maar het centrale duo Robert Oosting en Jordy Geerlings gaf vrijwel niets weg.

Eén op één

Een kwartier voor het einde kregen de gasten nog een grote kans op een voorsprong. Bakker dook één op één op voor de keeper, alleen kwam de spits niet tot scoren. Beilen was in de slotfase nog gevaarlijk met een aantal voorzetten, maar ook deze leverden geen doelpunt op en zo werden de punten gedeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen wint nipt van Gieterveen

Sellingen was zondagmiddag de meest gelukkig ploeg en pakte drie punten op bezoek bij ...

NWVV niet opgewassen tegen MSC

MSC was een maatje te groot voor NWVV, dat na drie wedstrijden nog wacht ...

Abel Jan Huiges helpt Onstwedder Boys aan winst

Onstwedder Boys heeft gedaan wat het moest doen, op bezoek bij SGV in Schildwolde. ...