Tien Ter Apelers winnen van Musselkanaal

De Kanaalstreek-derby tussen Ter Apel ’96 en Musselkanaal is verrassenderwijs in 2-1 geëindigd. Op basis van de resultaten uit de achterliggende jaren is de verrassing niet zo heel groot, maar gezien het wedstrijdverloop des te meer: Ter Apel speelde een groot deel van de tweede helft met tien spelers én stond achter.

Voorsprong

Die achterstand kwam er na een treffer van Jordy Oost. De aanvaller was op aangeven van de speersnelle Robin Gerlach trefzeker: 0-1. Deze voorsprong wisten de groenhemden niet te behouden. Ook niet tegen tien tegenstanders, nadat Arjen Heidekamp vroeg in de tweede helft rood kreeg na een overtreding op Gerwin Schmitz.

Nerveus

Hoewel er vuiltje aan de lucht was, werd Musselkanaal langzaam maar zeker nerveuzer. De tien Ter Apelers leken het te ruiken en aan de hand van Patrick Bults trok het ten aanval. De vleugelspits maakte dankbaar gebruik van een uitgestoken been, waarna Sander Egbers vanaf de stip gelijk maakte. Bults maakte uiteindelijk zelf de winnende treffer. Geheel vrijstaand schoot hij via de paal raak: 2-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW en Gieterveen spelen gelijk in doelpuntrijk duel

SPW en Gieterveen hielden elkaar in evenwicht in een doelpuntrijke wedstrijd.

Stadskanaal in extremis onderuit bij WKE ’16

Stadskanaal ging op het allerlaatste moment onderuit op bezoek bij WKE '16.

Borger onderuit in Bovensmilde

Op bezoek bij vierdeklasser BSVV heeft Borger een 3-2 oefennederlaag geleden. De ploeg van ...