Valthermond rekent af met Germanicus

Valthermond liet Germanicus in de onderlinge ontmoeting terugkomen van achterstand, maar trok uiteindelijk toch aan het laatste eind. Al op zaterdagavond troffen beide tweedeklassers elkaar. Voor Valthermond liep de wedstrijd uiteindelijk dus het beste af: Demy te Velde was belangrijk met twee goals.

Post Image
Post Image
Post Image

Fraaie kansen

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Mondkers op voorsprong. Edwin Drenth liet zien het scoren nooit meer te verleren en tikte een voorzet beheerst in de hoek. In de loop van de wedstrijd stond het vizier van Drenth echter niet op scherp, waardoor hij een aantal fraaie kansen onbenut liet. Dat deed Demy te Velde niet. Na een half uur spelen verdubbelde de middenvelder de marge.

Buitenkansje

Na de thee tapte Germanicus echter uit een ander vaatje en kwam het snel langszij. Roelof van Dijk en Marco Verhoef waren de gelukkigen. In die fase leken de gastheren door te drukken, maar een strafschop na hands van Beeksma bood uitkomst: Te Velde benutte het buitenkansje en bracht zijn ploeg de volgende driepunter. Valthermond gaat nu zonder puntverlies aan kop in de tweede klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rodan Farrell schiet SPW langs EEC

SPW komt een 0-2 achterstand te boven en wint alsnog van EEC.

Hattrick Kay Rijkens niet voldoende voor SJS

SJS reisde zaterdag af naar Roden om aan te treden tegen koploper ONR. De ...

Op Stadskanaal staat geen maat

Opnieuw behaalde SC Stadskanaal een overwinning. In het duel met hekkensluiter DSC ’65 was ...