Sellingen slaat Bellingwolde van zich af

Sellingen heeft ook haar tweede wedstrijd van deze competitie in winst omgezet. Op bezoek bij Bellingwolde toonde de ploeg van Fokke de Jonge veerkracht. Na een achterstand wed er met 1-2 gewonnen, waardoor de geel-zwarten nu tweede staan in 4C.

Strafschop

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. Na een kleine tien minuten spelen was het Alwin Prusen die vanuit de rebound de score opende. Echter herstelde Sellingen zich goed en kregen de geel-zwarten een aantal goede kansen. Er was uiteindelijk een strafschop voor nodig om de stand gelijk te trekken. Rik Bos werd omver geduwd in het strafschopgebied, waarna Ben Bos vanaf elf meter de gelijkmaker scoorde.

Winkelhaak

Ook in de tweede helft een sterk spelend Sellingen, dat na een klein uur spelen weer op voorsprong kwam via Corné Prins. Na en mooie aanval schoot hij de bal prachtig in de rechter winkelhaak. De gasten trokken deze 1-2 over de streep, waarmee de Sellingers een knappe overwinning boekten.