Titan heeft het goede resultaat bij WKE (2-2) van vorige week een goed vervolg gegeven. In een eentonige wedstrijd werd Zwartemeerse Boys met 4-0 aan de kant gezet. Door de overwinning hebben de Nieuw Weerdingers zich aan de top van vierde klasse D gemeld. Kanaalstreek-genoot HOC is koploper, Titan volgt.

Hendriks grote man

Rick Hendriks was de grote man aan de kant van de rood-witten. Na een sterk en agressief begin, werd na 25 minuten de 0-0 van het scorebord verwijderd. Marko Mihalj zag de snelle Hendriks vertrekken en gaf en goede steekbal. Hendriks aarzelde niet en werkte de bal achter de keeper De Groot. Dit doelpunt zorgde niet voor het gewenste effect. De wedstrijd leek langzaam dood te bloeden en tot de rust gebeurde er weinig. Na ruim 45 minuten stond nog steeds de 1-0 op bord.

Meer grip

Na de thee schoot Titan goed uit de startblokken. Het was opnieuw Hendriks die voor dreiging zorgde. Zijn voorzet werd niet goed verwerkt door de doelman, waarna Harm Jan Moesker vijf minuten na de thee verwoestend uithaalde en de dubbele voorsprong realiseerde. Na deze goal leek Titan de grip meer in handen te nemen, maar toch bleek Zwartemeerse Boys een moment gevaarlijk.

In het slot

Keeper Remon Poede schatte de bal verkeerd in, waarna Demy Ten Velde de bal over de keeper wist te werken. Al juichend liep de aanvaller weg, maar toch bleek de bal op de binnenkant van de kruising te vallen. Kort na deze grote kans zorgde Jos Smidt dat de wedstrijd in het slot werd gegooid. Middels een individuele actie, werkte de clubtopscorer de bal na zeventig minuten in de korte hoek.

Tweede plaats

Kort voor tijd zorgde Kevin Faber voor het slotakkoord. Na een dieptebal van de invallende Remco Moorman, kwam Hendriks op tempo naar binnen. Faber liep slim in en werkte de bal tegen de touwen.
Door deze 4-0 winst staat Titan nu tweede en moet men alleen HOC voor zich dulden. Volgende week wacht Witteveense Boys, die een punt minder uit eenzelfde aantal wedstrijd heeft behaald.