Uitbreiding accommodatie v.v. Gieten vordert

Wethouder Co Lambert heeft onlangs een mooie klus voor zijn rekening genomen: de bestuur van de gemeente Aa en Hunze legde de laatste dakvloerplaten van het verbouwde clubgebouw van v.v. Gieten. Daarmee is de ruwbouw afgerond en kan verder worden gewerkt aan de binnenkant. Een deel van deze werkzaamheden wordt door leden van de club uitgevoerd: ingebruikname staat gepland voor medio november.

Foto: gemeente Aa en Hunze

Renovatie en uitbreiding

Op het moment dat het gebouw in gebruik wordt genomen door de derdeklasser, dan gaat ook het eigendom over. Daarmee zijn alle voetbalclubs uit de gemeente Aa en Hunze trotse eigenaar van hun clubgebouwen. Naast het renoveren van het sterk verouderde gebouw, wordt het complex ook uitgebreid: v.v. Gieten krijgt er acht nieuwe kleedkamers bij.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW zoekt een nieuwe trainer

In verband met het aanstaande vertrek van Henry Meijerman is vierdeklasser SPW op zoek ...

Protos Weering: Kan Ter Apel opnieuw verrassen?

Het vermaarde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi start vanavond. Honderd ploegen strijden op twintig locaties om ...