Zuur puntverlies voor SV Mussel

SV Mussel leek op het eigen sportpark een overwinning op WVV te gaan behalen. Leek, want in de slotfase mochten de Winschoters een strafschop nemen. Deze buitenkans werd benut, waardoor beide ploegen afsloten met een 3-3 gelijkspel.

Onoplettendheid

Na de zeperd van vorige week leek Mussel zichzelf te hebben voorgenomen een nieuwe start te maken. Op basis van de geleverde inzet hadden de roodhemden zeker een overwinning verdiend, maar een onoplettendheid in de de defensie zorgde voor een 0-1 achterstand.

Tandje erbij

Mussel gooide er een schepje bij op en uit een vrije trap van René Brinks werd de gelijkmaker gescoord. Halverwege de eerste helft maakte Arjan Raveling na goed druk zetten de 2-1. Nog voor de thee maakte WVV echter gelijk, waardoor de ploegen met een 2-2 stand de kleedkamers opzochten.

Zuur einde

In het tweede bedrijf wisten beide ploegen geen echt grote kansen te creëren. Met nog twintig minuten op de klok kwamen de Musselkers wel weer op voorsprong: Harold Westendorp wist een voorzet van Wim Wubs over de doellijn te frommelen. Een discutabele beslissing van de arbiter van dienst zorgde echter voor het zure slotakkoord: 3-3 vanaf de stip.