Sellingen aan kop na overwinning op Engelbert

Sellingen gaat na drie wedstrijden, samen met FVV, aan kop in 4C. Na overwinningen op BATO en Bellingwolde werd nu Engelbert verslagen. Gemakkelijk ging dit niet, want na een 2-2 ruststand besliste Ben Bos in de slotfase de wedstrijd. 

Foto: archief

Vroege openingstreffer

Sellingen begon ook tegen Engelbert weer sterk en het was Arne Tammenga die al vroeg de openingstreffer scoorde. Hij was het eindstation na een goede aanval over rechts. Kort daarna leverde een corner al bijna de tweede treffer op, echter werd deze van de lijn gered.

Klamer verrast

Een volgende hoekschop leverde dan alsnog de 2-0 op. Deze keer was Ian de Vrieze wel trefzeker met het hoofd. Sellingen zakte hierna iets in en gaf de gasten meer ruimte. De Engelberters kwamen enigszins onverwacht op gelijke hoogte toen een afstandsschot keeper Klamer verraste. Even later verwerkte diezelfde Klamer een bal niet goed, waarna Engelbert de gelijkmaker kon scoren: 2-2.

Penalty gestopt

Na de thee probeerde Sellingen de draad weer op te pakken. Een aantal kansen leverden vooralsnog geen doelpunt op, maar via een penalty kregen de Sellingers de uitgelezen mogelijkheid om opnieuw op voorsprong te komen nadat Ben Bos gestuit werd in de zestien meter. De penalty werd echter gestopt en daarmee bleef de stand gelijk.

Te machtig

In de slotfase viel de 3-2 dan alsnog. Een afstandsschot van Ben Bos was de keeper van Engelbert te machtig en daarmee bezorgde hij zijn ploeg de derde overwinning op rij. Komende zondag spelen de geel-zwarten de kraker, op bezoek bij mede-koploper FVV in Foxhol.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Puike eerste helft brengt Valthermond overwinning tegen Annen

Valthermond speelde met name in de eerste helft uitstekend, maar vergat zichzelf te belonen. ...

Alteveer speelt gelijk tegen SVBC

In een wedstrijd waar voor Alteveer niets meer op het spel stond, speelde het ...