Gasselternijveen maakt het koploper KSC lastig

Heel lang mocht Gasselternijveen aan de koppositie in de vijfde klasse F denken. In de wedstrijd tegen KSC kwamen de roodhemden namelijk op voorsprong. Na bijna tien minuten was het bij de eerste de beste kans raak: Artor Polloshka schoot van afstand raak. Na de thee moest Gasselternijveen achteruit. Uiteindelijk kreeg de ploeg in de slotfase de deksel op de neus: 1-1.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Esme Hemmes

Uitblinker Bies

Op die einduitslag was weinig af te dingen. KSC was de makkelijker voetballende ploeg, had ook het meeste balbezit, maar ging slordig met de geboden kansen om. En wanneer het lukte om de Nieveenster defensie uit te spelen, dan was daar altijd uitblinker Rolf Bies nog. De goalie ranselde over de hele wedstrijd gezien een fors aantal ballen uit de goal.

Domper

Na de openingstreffer had Gasselternijveen de score ook kunnen verdubbelen, maar nu redde doelman Scholtens goed. In het tweede bedrijf nam de druk op de thuisploeg toe, met acht minuten voor het einde van de wedstrijd de domper: de 1-1 van Marcel Hamberg. KSC blijft koploper, Gasselternijveen staat vierde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal laat Weiteveense Boys kansloos

Zoals bijna iedere week is het niet de vraag of SC Stadskanaal wint, maar ...

Nieuw-Buinen bekert verder na winst op ZNC

Nieuw-Buinen heeft door een overwinning op ZNC de volgende bekerronde bereikt. Gemakkelijk ging dit ...