SJS op weg naar energieneutraal

SJS timmert hard aan de weg. Eén van de doelstellingen die het recent aangetreden bestuur zich heeft gesteld is het maken van een verbeterslag op het gebied van duurzaamheid. Een eerste resultaat uit dit project: de installatie van ruim zeventig zonnepanelen op het dak van de accommodatie aan de Julianastraat.

Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: v.v. SJS

Samenwerking

De onderhoudsploeg van de Knoalsters werd bij het aanbrengen van de zonnepanelen geholpen door een aantal professionals. Samen verplaatsen ze tweeduizend kilo aan stenen, ruim zeventig zonnepanelen en het framewerk naar het dak. Na een dag hard werken kon de installatie al in gebruik worden genomen.

Energieverbruik omlaag

Een volgende fase van het verduurzamingsproject van SJS is gericht op het verminderen van het gasverbruik. De vierdeklasser denkt dit te bereiken door het installeren van warmtepompen en/of zonneboilers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kampioen neemt afscheid na 66 jaar trouwe dienst

Chris de Vries heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld. Na de wedstrijd tegen Titan beëindigde ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Vijf wissels in bekercompetitie 2020-2021

Tijdens de bekerwedstrijden in het aankomende seizoen zijn meer wissels toegestaan.