SJS op weg naar energieneutraal

SJS timmert hard aan de weg. Eén van de doelstellingen die het recent aangetreden bestuur zich heeft gesteld is het maken van een verbeterslag op het gebied van duurzaamheid. Een eerste resultaat uit dit project: de installatie van ruim zeventig zonnepanelen op het dak van de accommodatie aan de Julianastraat.

Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: v.v. SJS

Samenwerking

De onderhoudsploeg van de Knoalsters werd bij het aanbrengen van de zonnepanelen geholpen door een aantal professionals. Samen verplaatsen ze tweeduizend kilo aan stenen, ruim zeventig zonnepanelen en het framewerk naar het dak. Na een dag hard werken kon de installatie al in gebruik worden genomen.

Energieverbruik omlaag

Een volgende fase van het verduurzamingsproject van SJS is gericht op het verminderen van het gasverbruik. De vierdeklasser denkt dit te bereiken door het installeren van warmtepompen en/of zonneboilers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Elim winnaar Protos Weering

Vierdeklasser SC Elim heeft de 41e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gewonnen. De ...

Geen revanche, wel verbetering voor Valthermond

Valthermond is er niet in geslaagd om revanche op Ajax te nemen voor de ...

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht

FC Ter Apel '96 is op zoek naar een oefenwedstrijd.