Buinerveen heeft de smaak te pakken

Na maanden van wachten won Buinerveen vorige week met ruime cijfers van Kanaalstreek-genoot GKC. Dat deze overwinning niet op zichzelf staat, maakten de mannen van Ludie Hulshof duidelijk in de uitwedstrijd tegen SVBC. Opnieuw werd gewonnen en opnieuw hielden doelman Hoezen en zijn verdedigers het doel schoon: 0-1. Goudhaantje was Koos Lutjes, die zichzelf op aangeven van Ate de Vries tot matchwinner kroonde. Buinerveen staat nu vijfde in de vijfde klasse F.

Foto: v.v. Buinerveen

Grote kans Lutjes

De eerste 20 minuten van de wedstrijd waren voor SVBC. Buinerveen pakte het daarna beter op en kreeg ook enkele mogelijkheden. De grootste was voor Koos Lutjes, maar één-op-één met de keeper kwam hij niet tot scoren waardoor er met een 0-0 stand werd gerust.

Snoeihard schot

Na de thee was Buinerveen de betere ploeg en kregen zij ook de beste kansen. Echter duurde het tot de 80e minuut voordat er gescoord werd. Deze keer was Lutjes wel trefzeker middels een snoeihard schot tegen de touwen. De thuisploeg zette in de slotfase alles op alles voor de gelijkmaker, maar mede door een goede redding van Hoezen gingen de drie punten mee naar Buinerveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Invallers schieten Titan langs SVZ

Titan boekte een overwinning bij SVZ en dat was te danken aan de invallers.

Veerkrachtig Sellingen pakt punt

Sellingen heeft zichzelf weten te handhaven in de subtop van de vierde klasse C. ...

SETA wint in eerste oefenwedstrijd met ruime cijfers van Buinerveen

SETA won de confrontatie met Buinerveen met ruime cijfers en pakte daarmee de eerste ...