Titan fors onderuit tegen Schoonebeek

Titan heeft in eigen huis een forse nederlaag geleden tegen Schoonebeek. Dit betekende het eerste verlies voor de rood-witten deze jaargang. De gasten passeren Titan hiermee op de ranglijst, waarop de ploeg van Geert Aalderink nu vijfde staat. 

Fanatieke speelwijze

Schoonebeek begon goed aan de wedstrijd en Titan had moeite met de fanatieke speelwijze van de bezoekers. In 10e minuut kwam Schoonebeek dan ook terecht op voorsprong via Niek Huser. Na een half uur spelen bracht Jeffrey Berends de stand op 0-2 en nog voor rust bepaalde Ruben Hoek de tussenstand op 0-3. Titan was in de eerste helft gevaarlijk via Harm Jan Moesker en Tim Kollmer, maar beiden konden de doelman niet passeren.

Poede pakt strafschop

Ook na de thee was Schoonebeek de bovenliggende partij en na een uur spelen was het Leon Steffens die met een kopbal keeper Remon Poede verschalkte: 0-4 en de wedstrijd was gespeeld. In de slotseconden mochten de gasten ook nog aanleggen voor de 0-5, echter werd de strafschop van Huser gekeerd door Poede. Een pijnlijk verlies voor Titan, dat komende zondag op bezoek gaat bij hekkensluiter Bargeres.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW blijft steken op gelijkspel tegen stug Alteveer

SPW kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Alteveer, waardoor alles nog mogelijk is ...

Westerwolde wint van SPW en verliest van FC Ter Apel ’96

Westerwolde won donderdagavond van SPW, maar moest zondag het onderspit delven tegen FC Ter ...

Borger laat geen spaan heel van SC Angelslo

Borger heeft ook de derde wedstrijd met overtuigende cijfers gewonnen. In eigen huis was ...