Gieten verliest wedstrijd én doelman Tappel

Gieten heeft op het eigen sportpark gevoelige verliezen geleden. Behalve een 3-5 nederlaag tegen Twedo liet ook het uitvallen van doelman Jeffrey Tappel zich voelen. De doelman viel uit met een terugkerende blessure. Of Tappel ooit nog onder de lat van Gieten 1 zal staan, is hoogst onzeker.

Foto: archief FC Kanaalstreek

Pechvogel Tappel

Halverwege de wedstrijd stond Gieten al met 0-3 achter. Na tien minuten opende Lazaridis de score. Doelman Tappel moest de strijd vervolgens staken: zijn schouder liet hem opnieuw in de steek. Aanvaller Van der Heyde nam plaats onder de lat, maar een onverdeeld succes werd dit niet.

Gifbeker

In de loop van de wedstrijd kon Twedo namelijk uitlopen naar 0-5. Kort na de thee maakten de bezoekers het kwartet vol. Pas na een uur spelen kreeg Gieten voor het eerst een noemenswaardige kans op een doelpunt. Na iets meer dan een uur spelen ging de gifbeker nog verder leeg, waarna Twedo de teugels liet vieren. Hierdoor konden de Gieter Heertjes via Bas Alting, Roy Feiken en Jarno Hoiting terugkomen, maar een resultaat kwam geen moment in zicht: 3-5.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC in kaartenfestival langs De Treffer ’16

De openingswedstrijd van het seizoen tussen EEC en De Treffer '16 is gistermiddag uitgelopen ...

Borger wint Algarve Cup

Borger heeft in het Portugese Albufeira de Algarve Cup weten te winnen.