Musselkanaal van de hatelijke nul

Musselkanaal heeft afgelopen zondag het eerste punt van dit seizoen gepakt. In eigen huis werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Weerdinge. Op basis van de eerste helft niet meer dan terecht, maar de groenhemden mochten ook keeper Scholte Aalbes danken voor enkele goede reddingen na rust.

Gerwin Schmitz was trefzeker met een kopbal (Foto: archief Alle Oldenbeuving)

Twee A-junioren

Het is tot op heden een lastig seizoen voor de formatie van Albert Kamps. De Musselkanaalsters verloren de eerste vier competitieduels en heeft te kampen met een behoorlijk aantal blessures. Zodoende zaten er, net als vorige week, twee A-junioren op de bank en speelden de jongelingen Rolf Kaiser en Jorn Wiekens na rust een verdienstelijke wedstrijd.

Schmitz kopt raak

Musselkanaal kwam deze middag na een klein half uur spelen op voorsprong. Het was de sterk spelende Gerwin Schmitz die de 1-0 binnen kon koppen. Vlak na de pauze maakte Jaimy Wessels gelijk en zoals gezegd mocht de thuisploeg haar keeper danken dat het bij een gelijkspel bleef. Hopelijk biedt dit perspectief voor de komende weken, waarin Musselkanaal komende zondag nummer twee Dalen treft.