Paniek bij Gieten: keeper gezocht!

Gieten zit sinds zondagmiddag opgescheept met een groot keepersprobleem. Doelman Jeffrey Tappel raakte opnieuw geblesseerd aan zijn schouder en besloot zijn keepersloopbaan per direct te beëindigen. Adequate vervanging in de persoon van ‘good old’ Lubbert Meertens lijkt op de korte termijn de oplossing, maar de derdeklasser kijkt verder. Secretaris Jan Mulder vraagt kandidaat-keepers zich vooral te melden bij de club.

Jeffrey Tappel viel vaker geblesseerd uit… (foto: archief FCK)

Kloten

Ook pechvogel Tappel ziet niet direct een opvolger binnen de club: “In de A-junioren speelt een talentvolle keeper, maar of hij de derde klasse nu al aan kan?” Overigens is dat voor Tappel nu weinig interessant, want het besluit om te stoppen is nog zeer vers: “Het is gewoon kloten, maar ik moet nu aan mijn lichaam en toekomst denken.”

Belofte aan zichzelf

Want de goalie heeft een historie als het gaat om zijn schouder: “Eerder dit jaar ben ik geopereerd. Omdat het herstel voorspoedig ging heb ik mijn handschoenen weer aangetrokken.” Maar niet voordat hij een belofte aan zichzelf deed. Bij nieuw blessureleed zou Tappel definitief stoppen: “Afgelopen zondag schoot de schouder opnieuw uit de kom, dus het moment van stoppen is helaas daar.”

Veldspeler

Toch gaat Tappel niet helemaal verloren voor de derdeklasser: “Aan mijn benen mankeer ik niks. Dus ik ga nu als veldspeler verder. In welk elftal ik uiteindelijk terecht kom, dat gaan we ontdekken.” Maar in eerste instantie blijft de goalie onderdeel uitmaken van de eerste selectie van de rood-witten.

Good old Lubbert

Op de opvolging door zijn voorganger Lubbert Meertens gaat Tappel ter afsluiting nog in: “Lubbert wil dolgraag weer onder de lat, maar ook hij wordt een dagje ouder. Dus of dat de oplossing is, weet ik niet. Uiteindelijk gaat het erom dat er voor de komende jaren een keeper gevonden wordt!”

Vacature

Ben jij of ken jij de nieuwe keeper van het eerste elftal van v.v. Gieten? Neem dan contact op met de club via bestuur@vvgieten.nl of 06 – 155 99 335.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sander van Hoorn: “Fit worden en dan knallen met Westerwolde.”

Sander van Hoorn is aan het revalideren, maar hoopt straks een basisplek af te ...

Harris Huizingh: “Zelfs bij FC Groningen wordt over Valthermond gepraat!”

Vini, vidi vici: “Ik kwam, ik zag en ik overwon”, sprak Ceasar ooit. Na ...

Arjan Scholte Aalbes: “Onze supporters verdienen drie punten!”

Keeper Arjan Scholte Aalbes speelde in januari van dit jaar een hoofdrol in de ...