Gieten en Dalfsen halen het einde niet

De wedstrijd tussen Dalfsen en Gieten is gestaakt. Bij een 3-0 stand voelde scheidsrechter Schram zich dusdanig bedreigd dat hij de wedstrijd voortijdig beëindigde. Op het moment van het staken van de wedstrijd waren er 64 minuten gespeeld.

Buitenspel?

Directe aanleiding voor de situatie was het derde doelpunt van de thuisploeg. De assistent van scheidsrechter Schram vlagde voor buitenspel, maar het signaal werd niet overgenomen door de arbiter. De grensrechter van Gieten volhardde en hield zijn vlag in de lucht, waarna Schram het duel staakte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Uitslagen zondag 3 december

Hierbij de uitslagen van de wedstrijden die vandaag gespeeld werden door de clubs uit ...

Lezerspost: “Met een lach en een traan”

Afgelopen zaterdag stond een hutspottoernooi op de planning bij SV Mussel. Wat het met ...

Willy Kral tekent 2-jarig contract bij Buinerveen

Willy Kral is de komende twee seizoenen de nieuwe trainer van Buinerveen.