Onstwedder Boys houdt stand tegen Loppersum

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op Sportpark De Boskamp een verdienstelijk gelijkspel behaald tegen koploper Loppersum. De ploeg van trainer Richard Streuding was voetballend de mindere, maar compenseerde veel door een prima inzet. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Drukke middag

De eerste kansen op De Boskamp waren voor bezoekers: Cees bij de Leij vond echter doelman Koudstaal op zijn weg. Voor de goalie het eerste werk op een drukke middag. Loppersum combineerde namelijk makkelijk en verschenen veelvuldig voor het Onstwedder doel.

Bekeken schot

Zeker nadat de thuisploeg na een kwartier op voorsprong kwam. Harm Visser passeerde keeper Datema met een bekeken schot, op aangeven van Gerko Scheper. Voor de koploper was dit het teken om nog feller ten aanval te trekken. Het offensief leverde voor de rust één treffer op: een corner kon na mistasten van Koudstaal worden ingetikt door Joris Jurna.

In de muur

Na de thee veranderde het wedstrijdbeeld amper. De Boys kozen voor een gesloten verdediging om de gelijke stand in de benen te houden. Met het nodige kunst- en vliegwerk én handelend optreden van Koudstaal lukte de oranjehemden dit uiteindelijk. Uit vrije trappen kregen Gerwin de Wijk en Harm Visser nog de mogelijkheid om de te scoren, maar beiden vonden ze de Lopster muur op hun weg.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA lijdt kostbaar puntverlies tegen Meeden

SETA heeft kostbare punten laten liggen in de titelstrijd in de zaterdag 5e klasse ...

GKC vergeet zichzelf te belonen in Roswinkel

Na drie wedstrijden zonder nederlaag moest GKC afgelopen weekend haar meerdere erkennen in Sp. ...

Nieuw Buinen hard onderuit in Hoogeveen

Nieuw Buinen is door een ruime 5-1 nederlaag in en tegen Hoogeveen afgezakt naar ...