SJS deelt de punten met OKVC

SJS heeft aan de wedstrijd tegen staartploeg OKVC slechts één punt overgehouden. Een verdedigende blunders zorgden er voor dat de Knoalsters in de achtervolging moesten. Het lukte de veerkrachtige blauwhemden echter twee keer om een achterstand weg te poetsen: 2-2.

Pijn

Chris Doppler, die (opnieuw) zijn rentree in het eerste elftal van SJS maakte, moest na zeven minuten al capituleren. Hierna probeerde SJS orde op zaken te stellen, maar de passing was te onzuiver en het tempo te laag om de bezoekers pijn te doen. Mogelijkheden om te scoren waren er wel, maar Peter Orsel en Kay Rijkens wisten voor de thee het net niet te vinden.

Reddende Springer

In het tweede bedrijf drukte SJS de bezoekers steeds verder naar achteren. Ondanks dat SJS beter speelde dan in de eerste helft bleef het lastig om de OKVC-muur te slechten. Kelvin Oosting had de gelijkmaker op zijn schoen, maar hij faalde jammerlijk. Uiteindelijk moest een strafschop de redding brengen: topschutter Jan Springer schoot de bal koelbloedig tegen de touwen.

Weifelend optreden

SJS ging hierna vol voor de zege en dwong OKVC opnieuw ver terug. Waar er een aantal mogelijkheden werden gemist door de blauwhemden, sloegen de bezoekers wel toe: na een counter werd weifelend optreden van Doppler hard afgestraft. Toch toonde SJS veerkracht en kwam het via Frank Venema opnieuw langszij: een kopbal uit een corner plofte binnen voor de 2-2.