SPW herpakt zich na drie nederlagen

SPW heeft na drie nederlagen eindelijk weer de volle winst gepakt. In eigen huis werd Engelbert met 3-1 verslagen, door doelpunten van Jelmer Valk, Rodan Farell en Evan de Hoop. Dor deze overwinning staat de promvendus keurig in de middenmoot van 4C. 

Foto: v.v. SPW

Valk scoort weer

De Knoalsters kwamen al vroeg op voorsprong deze middag. Het was Jelmer Valk, vorige week ook trefzeker, die weggestuurd werd en koeltjes afrondde. Het spel was in de openingsfase niet hoogstaand en binnen het kwartier stond het ook alweer gelijk via Tyrell Olthoff die simpel binnen kon schieten.

Strafschop Farrell

Na een slechte eerste helft was ook het tweede bedrijf zeer matig. Engelbert was bij vlagen gevaarlijk, maar grote kansen kregen zij niet. Er was dan ook een penalty voor nodig om de wedstrijd weer tot leven te brengen. Een kwartier voor het einde werd Erik Meijer neergehaald en Rodan Farrell faalde niet: 2-1.

Onverdiend

Zo stond SPW weer, weliswaar onverdiend, op voorsprong en deze werd door Evan de Hoop zelfs nog uitgebreid. De vervanger van Benjamin Eling kopte knap raak: 3-1. Een mooie opsteker voor de ploeg van Henry Meijerman, die komende zondag op bezoek gaan bij Kanaalstreek-genoot Gieterveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV en Bergum delen de punten

De wedstrijd tussen TEVV en Bergum betekende een ontmoeting tussen twee ploegen die zich ...

Vijfde nederlaag op rij voor Pekelder Boys

Pekelder Boys wacht nog altijd op de eerste punten in de vierde klasse, ook ...

Valthermond pakt periodetitel na jongensboek

“Dit lijkt wel een jongensboek,” stamelde Edwin Drenth in de armen van een dolblije ...