Titan eenvoudig langs Bargeres

Na de nederlaag van vorige week tegen Schoonebeek wilde Titan op bezoek bij Bargeres de draad weer oppakken. Hier slaagde de ploeg van Geert Aalderink in door de Emmenaren met 1-4 aan de kant te zetten.

Smidt opent score

De wedstrijd verliep wat rommelig van beide kanten, totdat Jos Smidt de gasten op voorsprong bracht. Een dieptebal van Kevin Faber kwam bij Smidt, die kapte zijn tegenstander uit en plaatste de bal schitterend in de bovenhoek. Titan was hierna de betere partij, maar vergat dat uit te drukken in de score.

Hendriks mist

Marko Mihalj kopte een voorzet van Rick Hendriks over het doel van Niels Kloppenburg. Een schot van Rick Hendriks ging vervolgens via de lat ook over het doel. Rick Hendriks dook even later weer op voor doelman Kloppenburg na een steekpass van Remco Moorman, maar de rappe aanvaller mikte ditmaal op doelman Kloppenburg.

Moesker rondt af

Vijf minuten voor rust was het alsnog raak. Jos Smidt stuurde Rick Hendriks weg, die deze keer keurig afrondde in de verre hoek. Snel hierna kwam Titan ook op 0-3 via Harm-Jan Moesker. Hij kon na een steekpass van Marko Mihalj op de keeper af, omspeelde deze handig en schoof de bal vervolgens in het lege doel. Bargeres deed voor de rust nog wat terug via Wilco Dijkstra. Een voorzet van Rik Zinnemers kwam bij de aanvaller terecht en Dijkstra schoot hem zonder twijfel binnen.

Slordig Titan

Na de rust kwam Titan snel op 1-4. Een corner van Hendriks werd losgelaten door doelman Kloppenburg waarna Nick Katoen de bal van dichtbij binnen kon tikken. De wedstrijd werd er hierna niet beter op. Bargeres was niet in staat om er nog een wedstrijd van te maken en Titan speelde te slordig om verder uit te lopen.

Achter de top

Toch kregen de gasten nog een aantal kansen. Invaller Tom Rengers kreeg de bal van Hendriks maar hij schoot de bal via een verdediger over. Ook Tim Kollmer kreeg nog eens kans maar zijn vrije trap werd uit de bovenhoek geranseld door Kloppenburg. Hierdoor bleef het bij 1-4 en staat Titan nog steeds kort achter de top van klassement in 4D. Volgende week speelt Titan thuis tegen EHS’85.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen sleept punt uit het vuur tegen Heiligerlee

Sellingen keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze in de laatste tien ...

SJS legt Gieterveen over de knie

SJS heeft het oefenduel tegen Gieterveen omgezet in een ruime overwinning. Op het eigen ...

Onstwedder Boys in slotfase langs Wildervank

Onstwedder Boys deed goede zaken met de overwinning op Wildervank, ook omdat koploper FC ...