Verdiende driepunter voor De Treffer tegen JVV

De Treffer ’16 heeft afgerekend met JVV. De ploeg uit Tweede Exloërmond zette de zwart-witten vanaf het eerste fluitsignaal onder druk en nam voor de thee een voorsprong. In de tweede helft werd de marge vergroot. JVV maakte het nog spannend, maar de punten waren uiteindelijk voor de thuisploeg: 3-1.

Binnenkant paal

JVV kwam bijna op voorsprong, maar de vrije trap van Lars Kamies kaatste via de paal weer het veld in. Benjamin Mazeau had meer geluk, want zijn halve volley ging wel binnen de palen. Het was terechte openingstreffer voor de gastheren, want voordat Mazeau scoorde gingen de nodige kansen verloren.

Koelbloedige Windt

Direct na de thee verdubbelde De Treffer de marge, door een goal van Marco Windt. De clubtopscorer werd vrij voor de keeper gezet: koelbloedig werd deze kans benut. JVV zette hierna aan, met de aansluitingstreffer van Dennis de Roo als beloning.

Bekeken schot

Vervolgens kregen de bezoekers ook twee kansen op de gelijkmaker, maar deze werden niet benut. In de absolute slotfase stelde Aron Zwiers de overwinning voor zijn ploeg veilig door de 3-1 te maken met een bekeken schot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen probleemloos langs Hoogezand

Nieuw Buinen kende in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen geen enkele moeite met ...

Bareveld laat geen spaan heel van THOS

Een monsterscore voor Bareveld, dat zich plaatste voor de finale van de nacompetitie.