Alteveer kan FVV niet stoppen

Alteveer is er niet in geslaagd om te stunten tegen de nog zonder puntverlies zijnde koploper FVV. De geel-zwarten traden aan zonder sterkhouder René Meems, die geblesseerd was. Voor de thee konden de gastheren FVV nog goed volgen, na de thee werd het verschil gemaakt. 

Post Image
Post Image
Post Image

Terug in de wedstrijd

De start van Alteveer was overigens wel dramatisch. Al na drie minuten konden de bezoekers de handen juichend in de lucht steken. Daarna herpakte de ploeg van Rik Udema zich en kwam het volledig terug in de wedstrijd. Sander Klinkhamer maakte na een kwartier spelen de gelijkmaker, waarna Roy de Wijk de geelhemden zelfs op voorsprong zette: 2-1.

Afstand genomen

Kort na de thee kwam FVV weer langszij. De gelijkmaker was een stevige dreun voor Alteveer, dat daar niet goed van wist te herstellen. Al snel wisten de bezoekers uit Foxhol afstand te nemen van Alteveer: 2-4. In het restant kreeg Alteveer nog één kans om terug te komen in de wedstrijd, maar Sander Klinkhamer miste. Dat zowel Bryan Schenkel als Patrick Christians in de slotfase van het veld werden gestuurd door de arbiter van dienst maakte het verlies nog zuurder.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Schade in periodestrijd Onstwedder Boys

De wedstrijd tussen Onstwedder Boys en Niekerk was er één van de gemiste kansen. ...

Musselkanaal incasseert zevenklapper

Op bezoek bij EMMS heeft Musselkanaal een zware nederlaag geïncasseerd. De nummer drie van ...

Buinerveen zet JVV aan de kant

Buinerveen is bezig aan een goed seizoen. Op bezoek bij Kanaalstreek-genoot JVV boekte de ...