HOC moeiteloos langs Witteveense Boys

HOC heeft op bezoek bij Witteveense Boys zonder moeite de drie punten meegenomen. Waar het de eerste helft nog wat stroef liep, ging het na rust des te beter en werd de score uitgebouwd naar een 1-5 eindstand. 

Teenlengte tekort

De ploeg van Jans Spiegelaar begon goed op het kunstgras in Witteveen. Zij lieten vanaf het begin zien voor de drie punten te komen en dit leverde enkele kansen op. Met name Sander Marissen was gevaarlijk via de rechterkant, maar zijn medespelers kwamen steeds een teenlengte tekort om te scoren.

Van Bergen opent score

De beste kans voor rust was voor de thuisclub. Keeper Nieborg speelde een bal verkeerd en kwam oog-in-oog te staan met de spits, waarna de doelman van HOC zijn eigen fout herstelde. Vlak voor rust kwamen de gasten alsnog verdiend op voorsprong. Marissen speelde met een mooie pass Paul Kamphuis vrij, die op zijn beurt de bal goed neerlegde voor Mark van Bergen: 0-1.

Marissen einddstation

Na de thee kwam HOC al snel op 0-2 via Kamphuis en leek de wedstrijd gespeeld. Echter was het niet veel later de thuisploeg dat uit het niets de aansluitingstreffer maakte, na slecht uitverdedigen. Drie minuten was de marge alweer hersteld. Marissen was nu zelf het eindstation na een goede aanval: 1-3.

Goede start

Het geloof was hierna verdwenen bij Witteveense Boys, waardoor HOC uit kon lopen naar 1-5. Sander Marissen maakte zijn tweede en ook Gertjan Spijker pikte een doelpuntje mee. De geel-zwarten staan hiermee op plaats drie, met 12 punten uit vijf wedstrijden. Een goede start, die komende zondag een vervolg moet krijgen tegen hekkensluiter Bargeres.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys sluit magere reeks af

Eindelijk. Dat zal het gevoel bij Onstwedder Boys geweest zijn. Want na een reeks ...

Buinerveen onderuit bij Zandpol

Na twee overwinningen op rij moest Buinerveen zondagmiddag haar meerdere erkennen in Zandpol. Na ...

SJS staat er goed voor

Mede door het terugtrekken van SGV kende vierdeklasser SJS een uitstekend weekend. Concurrenten leverden ...