SETA stelt orde op zaken tegen VEV

SETA heeft goede zaken gedaan door met 2-4 te winnen van hekkensluiter VEV. In de traditioneel lastige uitwedstrijd bewees speler/trainer Willy Kral zijn waarde voor de blauwhemden: twee treffers en één assist kwamen van zijn voet.

Wakker worden

Overigens zag het er in de eerste helft niet zo goed uit voor SETA. De gastheren kwamen op voorsprong toen er dertig minuten op de klok stonden. Pas daarna leken de bezoekers wakker te worden. Via Dylan de Wit werd het ontwaken kracht bijgezet: 1-1.

Duit in het zakje

Op basis van de verhoudingen in de tweede helft trok SETA de wedstrijd volledig terecht naar zich toe. Na een prachtige assist van Willy Kral wist Demion de Haan zijn ploeg op voorsprong te schieten. Kral deed vervolgens een duit in het zakje door de 1-3 binnen te volleren.

Doortrekken

In de slotfase schoot Kral zijn ploeg in veilige haven, toen hij een vrije trap vanaf een meter of 25 in de kruising joeg. Voorafgaand aan de vierde treffer had SETA al de nodige kansen op meer treffers gemist, maar de zege kwam niet meer in gevaar. Volgens oefenmeester Kral is zijn ploeg op de goede weg: “We voetballen steeds beter en nu lijken de punten ook te gaan komen. Nu is het zaak deze lijn door te trekken!”