Alteveer pakt punt in Engelbert

Alteveer heeft een punt over gehouden na de uitwedstrijd in en tegen Engelbert. Beide ploegen verkeren in de onderste regionen van 4C, waardoor zij hier weinig mee opschieten.

Roy de Wijk was trefzeker… (foto: archief)

Onder controle

Voor rust waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Engelbert drong wel iets meer aan, maar Alteveer had de wedstrijd goed onder controle. Zij konden echter niet voorkomen dat Engelbert uit een corner op voorsprong kwam. De 1-0 werd bij de eerste paal binnen gekopt door Tyrell Olthoff.

Op de paal

Alteveer rechtte hierna de rug en dacht een penalty te gaan krijgen na een duwfout op Roy de Wijk. De scheidsrechter gaf aan dit niet gezien te hebben. Even later kwamen de gasten dan alsnog op gelijke hoogte. Deze keer scoorde Ramon Jansen uit een corner: 1-1. Voor de thee was Alteveer nog dichtbij een voorsprong, maar knalde Erik Wolfs van dertig meter op de paal.

Twee keer houtwerk

Vlak na rust raakte ook Engelbert twee keer het houtwerk. Alteveer leek hierdoor wakker geschud en kwam na ruim een uur spelen op voorsprong door Roy de Wijk. Ruim vijf minuten stond het ook alweer gelijk door een doelpunt van Jordi Rasterhoff, waarmee de eindstand op 2-2 werd bepaald.