Buinerveen en JVV gelijk in doelpuntenfestijn

Buinerveen en JVV hebben zondagmiddag een waar spektakel van hun onderlinge wedstrijd gemaakt. In een enerverende wedstrijd, met veel kaarten, werden de doelpunten eerlijk verdeeld, waardoor 3-3 de eindstand was. 

Post Image
Post Image

Foto’s: v.v. Buinerveen

Toon gezet

De toon werd deze middag al in de eerste minuut gezet, toen de scheidsrechter van dienst geel toonde aan Roy Brons en even later aan Roy Veen. Gescoord werd er ook al vroeg, want binnen het kwartier was het Michel Dijksma die de 1-0 scoorde. Deze voorsprong was maar van korte duur, want Dennis de Roo trok de stand niet veel later alweer gelijk.

Achter de omheining

In de tweede helft was het JVV dat snel wist te scoren. Roy Veen strafte geklungel in de verdediging af: 1-2. Diezelfde Roy Veen kreeg later zijn tweede gele kaart gepresenteerd, waarna ook trainer Schoenmaker achter de omheining plaats moest nemen vanwege commentaar op de leiding. Ondertussen was het Mark Middeljans die beide ploegen met een kopbal weer in evenwicht had gebracht.

In de kruising

Ondanks de tegenslagen was het JVV dat wel weer op voorsprong kwam. Jeroen Mestemaker scoorde de 2-3 vanuit een corner en dit leek heel lang de eindstand te gaan worden. Toch was het Buinerveen dat weer op gelijke hoogte kwam, wederom via Mark Middeljans. Hij schoot de 3-3 in de kruising, wat tevens ook de eindstand was.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger weet eindelijk weer eens te winnen

Na acht nederlagen op rij heeft Borger eindelijk weer eens weten te winnen. In ...

Bareveld en Amboina houden elkaar in evenwicht

Bareveld speelde met 3-3 gelijk tegen Amboina, maar schoot daar niet veel mee op.

Voor Musselkanaal zit het seizoen erop

De kleine kans die er nog steeds was voor Musselkanaal om deel te nemen ...