Onstwedder Boys onderuit in Hoogkerk

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Hoogkerk met 2-0 verloren van HFC ’15, de runner-up in de competitie. Bij rust leidde de thuisploeg met 1-0. Door dit resultaat staat de ploeg uit Onstwedde op de achtste plaats in de ranglijst.

Nauwelijks gevaarlijk

Onstwedder Boys speelde net als vorige week zaterdag tegen een uitstekend voetballende ploeg. Na een half uur spelen kwam HFC op voorsprong. Een voorzet vanaf de linkerkant werd bij de tweede paal door topscorer Johan Honebeek in het doel getikt. Honebeek trok eerst wel Nanne Huiges onderuit, maar de scheidsrechter zag deze overtreding niet. Onstwedder Boys was in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk.

Goede reddingen

Vlak na rust kwamen de gasten op 2-0 door een snelle counter, die werd afgerond door Hossein Roghani. De ploeg van Richard Streuding kwam hierna iets beter in de wedstrijd, wat kansen opleverde voor Gerko Scheper en Gerwin de Wijk, maar hun inzetten werden gepakt door de keeper. Ook HFC kreeg nog enkele kansjes, maar met een aantal goede reddingen wist Rein Koudstaal erger te voorkomen.