Titan maakt het zichzelf lastig, maar wint wel

Titan wist de punten zondag in eigen huis te houden door EHS’85 met 3-2 te verslaan. De Emmenaren kwamen van een 3-0 achterstand nog terug tot 3-2, maar verder lieten de rood-witten het niet komen.

Smidt mist penalty

Titan was de betere ploeg in de openingsfase en kwam binnen tien minuten op voorsprong. Een aanval via Jos Smidt en Harm-Jan Moesker kwam terecht bij Marko Mihalj, die de doelman van EHS ’85 passeerde. Titan kreeg even hierna een ideale mogelijkheid om de score te verdubbelen via Jos Smidt. Na een handsbal van een EHS ’85 verdediger ging de bal op de stip, maar Smidt wist het buitenkansje niet te benutten.

Deuling raakt paal

EHS ’85 kreeg vervolgens een domper te verwerken. Aanvoerder Linneman moest de strijd staken nadat hij een blessure had opgelopen. Titan kreeg, ondanks dat het niet goed speelde, kansen om alsnog afstand te nemen maar een aanval van Moesker en Mihalj werd afgefloten wegens buitenspel en Jelmer Deuling raakte hard de paal.

In de winkelhaak

Kort na de rust deed Titan wat voor de rust niet lukte; afstand nemen van EHS ’85. Een prima steekpass van Remco Moorman kwam bij Marko Mihalj en die bediende op zijn beurt Smidt, die vervolgens koelbloedig afrondde. Amper vijf minuten later kwam Rick Hendriks door over rechts en zijn voorzet kwam bij de tweede paal terecht bij Harm-Jan Moesker die de bal in de winkelhaak schoot.

Spanning terug

Hierdoor leek de wedstrijd gespeeld maar EHS’85 kwam snel op 3-1 door een doelpunt van Sammy Germai Taglia. Toen tien minuten voor tijd een vrije trap in de kruising werd geschoten door Wouter Smit was de spanning zelfs helemaal terug. Titan moest de laatste vijf minuten ook nog door met 10 man doordat Smidt tweemaal geel had ontvangen, maar de Titan-defensie hield stand.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal niet langs rode lantaarndrager

Musselkanaal beleeft momenteel een mindere periode, want uit de laatste vijf wedstrijden werden slechts ...

Alteveer verslaat Buinen in doelpuntrijk duel

Alteveer en Buinen schotelden de toeschouwers een vermakelijke wedstrijd voor, die uiteindelijk gewonnen werd ...

JVV verliest van Weiteveense Boys

JVV bood een helft goed partij, maar in de tweede helft was het niet ...