De Treffer wint opnieuw en is runner-up

Door een overwinning op middenmoter SC Roswinkel is De Treffer ’16 opgeklommen naar plaats twee op de ranglijst. Mede door twee doelpunten van Marco Filips werd er met 3-1 gewonnen.

Penalty Roswinkel

Na een rommelig begin kwamen de Mondkers na twintig minuten op 1-0. Aron Zwiers passeerde twee man op de linkerflank, legde goed terug en Marco Filips schoot de bal strak in de bovenhoek. De gelijkmaker van Roswinkel kwam voort uit een penalty, na een overtreding van Dennis Bergmann. Roy van der Sluis was de maker van de 1-1. Vlak voor rust bracht Benjamin Mazeau zijn ploeg weer op voorsprong vanuit een vrije trap en zo ging De Treffer met een voorsprong de rust in.

Rode kaart

Na rust zette Roswinkel meer druk en speelde de thuisploeg op de counter. Dit leverde Roswinkel-keeper Prins een rode kaart op, nadat hij zijn doel uitkwam, de bal miste en een speler onderuit haalde. In de slotminuten bepaalde Marco Filips met een knappe vrije trap de eindstand op 3-1.