SETA bindt VCG aan de zegekar

SETA heeft de overwinning op VEV een goed vervolg gegeven tegen laagvlieger VCG. De blauwhemden begonnen goed aan het duel en nadat Dylan de Wit zijn ploeg op voorsprong had gezet, was de basis voor de winst gelegd: 2-1.

Slag gewonnen

Als gezegd, SETA begon goed aan het duel: de slag op het middenveld werd gewonnen en in voetballend opzicht ging het bij SETA een stuk makkelijker dan bij de bezoekers. Halverwege de eerste helft maakte De Wit op aangeven van trainer/speler Willy Kral de verdiende openingstreffer. Hierna pakte de thuisploeg door en via opnieuw Dylan de Wit werd de marge verdubbeld.

Iets stroever

In het tweede bedrijf ging het echter wat stroever met de Musselkanaalsters en na een kwartier spelen kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd door een benutte strafschop. En in de fase nadat Willy Kral een uitgelezen kans op een volgende SETA-treffer had laten liggen, had de wedstrijd zo maar de andere kant op kunnen vallen. SETA hield echter stand en pakte de drie punten én de vierde plaats in de vijfde klasse E.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten verliest van Erica

Gieten nam een voorsprong, maar kon die niet vasthouden en zag Erica winnen.

HOC geeft voorsprong weg tegen DOS ’63

HOC heeft gistermiddag een steek laten vallen in de top van de vijfde klasse ...