Titan doet goede zaken tegen Sweel

Afgelopen zondag boekte Titan een belangrijke overwinning op  sportpark ’t Alterbarg in Zweeloo. Na een 0-0 ruststand werd Sweel met 2-3 verslagen. Titan doet hiermee goede zaken, want omdat WKE’16 en HOC beiden niet in actie kwamen klimt Titan naar de gedeelde eerste plaats.

Foto: v.v. Titan

Erg rommelig

Titan trad deze middag aan zonder clubtopscorer Jos Smidt. Hij was geschorst nadat hij tweemaal geel ontving tegen EHS’85. De beginfase van de wedstrijd verliep erg rommelig. Sweel was in deze fase de gevaarlijkste ploeg en kreeg ook kansen via aanvoerder Remmert Verbrugge, maar hij had geen succes. Na een kwart wedstrijd nam Titan het initiatief over. Via de prima spelende Hendriks werden achtereenvolgens Kevin Faber en Marko Mihalj in stelling gebracht maar zij kwamen niet tot scoren. Hierdoor bleef de brilstand halverwege op het scorebord.

Snelle voorsprong

De tweede helft was Titan direct bij de les en kwam het ook op voorsprong. Marko Mihalj nam de bal van Harm-Jan Moesker goed mee en rondde prima af: 0-1. Amper een minuut later was de stand alweer gelijk door een misverstand in de achterhoede van de rood-witten. Jan Roelof Jansen was er snel bij om te profiteren. Titan bleef de beste kansen creëren maar een voorzet van Nick Katoen werd door Kevin Faber tegen de keeper gekopt waarna ook Marko Mihalj de bal er niet in kreeg.

Twee keer Faber

Even later had Kevin Faber wel succes. Na een mooie opening van Harm-Jan Moesker draaide Faber bij zijn tegenstander weg en plaatste de bal achter de keeper van Sweel. Toen Faber vijf minuten voor het einde zijn tweede van de middag maakte leek de wedstrijd beslist. Via Remmert Verbrugge werd het nog wel even spannend voor Titan maar uiteindelijk werd een verdiende 2-3 overwinning geboekt. Volgende week speelt Titan thuis tegen concurrent HOC.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Programma zondag 12 mei

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.

Competitieprogramma 1 t/m 5 mei

Overzicht van de competitiewedstrijden die de komende week op het programma staan.

Oefenduels 20 september

Overzicht van de oefenduels die vandaag gespeeld worden.