SPW geeft zege uit handen

SPW heeft een goede kans op verder opstomen in de vierde klasse C laten liggen. In de wedstrijd tegen PJC gingen de Knoalsters lang aan de leiding, maar lieten zij zich toch het kaas van het brood eten: 2-3.

Flater

De vroege voorsprong voor de thuisploeg kwam voor een groot deel op het conto van Bert Veentjer. De ervaren PJC-doelman ging opzichtig in de fout, waardoor Rodan Farrall een rebound binnen kon tikken. Daarna duurde het tot diep in de tweede helft voordat het duel ontbrandde.

Omgedraaid

In een tijdsbestek van zes minuten draaide de ploeg uit Nieuwe Pekela het duel volledig om: Harold Hut, Ricardo Buitelaar en Maurice Gersonius zetten de 1-3 stand op de borden. De aansluitingstreffer van Benjamin Eling maakte de wedstrijd nog even spannend, maar een resultaat zat er voor SPW niet meer in.