Titan en HOC: titelkandidaten ontmoeten elkaar

Wanneer de invloed van Pluvius de komende uren niet te groot wordt, dan wordt komende zondag een heuse kraker afgewerkt in de vierde klasse D: in Nieuw Weerdinge ontmoeten Titan en HOC elkaar. Een clash tussen twee titelkandidaten. Met respectievelijk vijf en drie verliespunten blijven de twee Kanaalstreek-clubs namelijk nadrukkelijk in het spoor van koploper WKE ’16.

Titan wint

Een clash die volgens Jos Smidt ook echt een clash zal gaan worden: “Ik verwacht een stevige wedstrijd, op het scherpst van de snede.” Volgens de clubtopscorer zal zijn ploeg aan het langste eind trekken: “Dan moeten we wel ons eigen spel spelen. Doen we dat, dan winnen wij!” Overigens zou een afgelasting Smidt niet heel slecht uitkomen.

Bedrijfsongeval

Want de wedstrijd lijkt voor Smidt te vroeg te komen: “Ik heb een ongelukje gehad op mijn werk en de huisarts heeft me voorlopig rust voorgeschreven.” De aanvaller liep een wond op aan zijn scheenbeen en mag zeker drie dagen niet lopen: “Zonde natuurlijk, want ik had graag tegen Gertjan Spijker gespeeld. Hem ken ik nog uit mijn tijd bij v.v. Emmen.”

Reclame maken

In het andere kamp is trainer Jans Spiegelaar voorzichtiger: “Ik hoop dat HOC wint. Titan is een hecht collectief, dat sterk voor de dag kan komen.” In tegenstelling tot Smidt verwacht de oefenmeester een andere wedstrijd: “Twee ploegen die bovenin meedraaien, dus ploegen die kunnen voetballen. Ik ga ervan uit dat we samen reclame gaan maken voor de vierde klasse!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen promoveert

Sellingen is na een 10-1 overwinning op Eext vierdeklasser! Vorige week werd in de eerste wedstrijd tegen ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Vacature: Bareveld zoekt grensrechter

Bareveld is op zoek naar een grensrechter voor komend seizoen.