Slechte middag voor SC Stadskanaal

SC Stadskanaal is tegen een stevige zeperd aangelopen in de uitwedstrijd tegen Lemerveld. Op het minder fraaie kunstgrasveld van het fraaie sportpark gingen de blauwhemden met 4-1 onderuit. Extra kater vormde het uitvallen van Niek van der Woude.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Ziekenhuis

Van der Woude moest al voor de thee het veld verlaten met een blessure aan het hoofd. De middenvelder ging een kopduel aan met een speler van Lemelerveld, maar zij raakten beiden vooral elkaar. Beide spelers verlieten het sportpark voor verdere behandeling in een nabij gelegen ziekenhuis.

Prima indruk

Voordat Van der Woude het veld verliet maakte Stadskanaal een prima indruk. Leon Bos kreeg de grootste kans op de openingstreffer, maar de vervanger van de geblesseerde Jeffrey Bakker raakte op aangeven van Sten Vos de paal. Lemelerveld deed het wat dat betreft beter. Nog voor de thee werd twee keer gescoord: één keer na een missertje in de Knoalster defensie.

Weg hoop

Na de hervatting begonnen de bezoekers scherp: Sten Vos ging zijn tegenstander voorbij en leverde een voorzet op maat op Leon Bos. Deze volleerde de bal knap in de verre hoek 2-1 en er was weer hoop op een resultaat. Deze hoop was echter snel verdwenen toen de gastheren de score verder uitbouwden: 4-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bareveld verliest op bezoek bij MOVV

Bareveld verloor opnieuw, ditmaal van MOVV en is inmiddels in de gevarenzone beland.