Uitstekende middag voor Westerwolde

Westerwolde heeft goede zaken gedaan door in de thuiswedstrijd tegen mede-subtopper MOVV de volle winst te pakken. Kort voor de thee schoot Merijn te Velde zijn ploeg op voorsprong. Een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven: 3-1.

Invaller Martin Boer scoorde… (foto: archief)

Schuivende Te Velde

In de beginfase van het duel was Westerwolde overigens niet de bovenliggende partij. MOVV had een duidelijk veldoverwicht, maar wist dit niet in een doelpunt om te zetten. Overigens kreeg ook Westerwolde een paar kansjes maar de voorwaartsen hadden het vizier nog niet scherp. Op slag van rust werd de score toch geopend: Frank Riks bediende aanvaller Te Velde met een lange bal, waarna deze met een schuiver het net vond.

Veilige haven

Ondanks dat een strafschopclaim kort na de thee niet werd gehonoreerd, kwamen de gastheren toch tot scoren. Na iets meer dan een uur spelen vonden René van der Laan en Mark Geukes elkaar: laatstgenoemde trof doel met het hoofd. Martin Boer mocht vervolgens zijn ploeg in veilige haven schieten. Op aangeven van uitblinker Jeremy Hekman tekende de invaller voor de 3-0. De treffer van Jordi Blaauw was vervolgens alleen van belang voor de statistici onder ons.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like