Veerkrachtig Sellingen pakt punt

Sellingen heeft zichzelf weten te handhaven in de subtop van de vierde klasse C. Op bezoek in Harkstede kropen de zwart-gelen door het oog van de naald: 1-1.

Goudhaantjes Bos

Het duurde namelijk tot diep in de tweede helft voordat Sellingen de eerder opgelopen achterstand weg wist te poetsen. Uiteindelijk was Rik Bos het goudhaantje door een vrije trap van broer Ben doeltreffend te verlengen. Dankzij doelman Klamer ging er ook daadwerkelijk een punt mee naar Sellingen, want met een uiterste inspanning werkte de goalie een late vrije trap over de lat.

Opening gevonden

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en gaven beide verdedigingen weinig weg. Het was thuisploeg Harkstede die als eerste een opening wist te vinden: een kopbal van Pim Visser was Marnick Klamer te machtig. Door de aanwezige dosis doorzettingsvermogen aan te spreken wisten de mannen van Fokke de Jonge toch een punt mee te nemen.