SETA heeft, na een ruime nederlaag tegen Nieuw Balinge, ook niet weten te stunten tegen het hoog geklasseerde WVV. De Winschoters stonden voorafgaand aan het duel op de derde plaats en zij maakten deze positie meer dan waar: 1-4.

Uitstekende Veen

SETA kon niet beschikken over Stefan Kamies en Willy Kral, maar wist WVV in de beginfase toch partij te bieden. De gasten voetbalden wel makkelijker, maar echt in de problemen kwam SETA niet. Pas nadat de defensie een fout maakte in de opbouw wist WVV het verschil te maken: 0-1. Na de openingstreffer was het aan doelman David Veen en het falen van de rood-zwarten te danken dat de score niet snel werd opgevoerd.

Gemiste kansen

Na een half uur ontworstelde SETA zich aan de greep van WVV en kreeg het mogelijkheden via Basim Mahmood en Joeri Westerhof. De grootste kans was voor Dylan de Wit, maar hij raakte de bal niet goed genoeg om de gelijkmaker aan te tekenen. Aan de andere kant was het een minuut later wel raak: weer ging er een misser in de Musselkanaalster defensie aan vooraf.

Eretreffer

In de tweede helft probeerde SETA het tij te keren. De aanvallende wissels leek effect te sorteren, maar nadat SETA een enkele kans niet benutte, voerde WVV de score in rap tempo op naar 0-4. Abbas Torfi maakte in het restant nog de eretreffer voor zijn ploeg, maar meer dan dat zat er niet in.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

EEC met pijn en moeite langs Buinerveen

EEC heeft zich met pijn en moeite langs hekkensluiter Buinerveen weten te wurmen. OpĀ  ...

Beloften Titan geflatteerd onderuit

Ook de beloften van Titan speelden gisteravond hun eerste wedstrijd in poule C van ...

Veel goals in Kanaalstreek-derby’s

In de laatste speelronde van de poulefase van het toernooi om de Noordelijke districtsbeker ...