Nieuw Buinen onderuit tegen WVV en Drent

Nieuw Buinen verliest langzaam maar zeker terrein in de eerste klasse F. Na een prima start hebben de oranjehemden tegen WVV de vierde nederlaag in vijf wedstrijden geleden. Grote man op de Buunerdrome was Martijn Drent. De aanvaller nam twee goals voor zijn rekening.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Bert Kuiper

Groot gemis

En daarmee was voor Drent de koek nog niet op, want de kleine aanvaller bereidde de openingstreffer van Niels van Delden ook nog voor. Al met al was de gehavende verdediging van Nieuw Buinen dus niet opgewassen tegen Drent. De oranjehemden moesten het doen zonder verdedigers Roan Poelstra en Franck Middelkamp en dat gemis bleek niet op te vangen.

Aansluitingstreffer

Al in de eerste helft werd het verschil gemaakt door de Winschoters. Van Delden werd in staat gesteld om te scoren en Drent zelf liet alle verdedigers van Nieuw Buinen zijn hakken zien bij de 0-2. In het tweede bedrijf kreeg de thuisploeg via Issa Chuma en Koen Hateboer kansen op goals, maar alleen Ezra Abbas wist te scoren. Het slotakkoord was voor de man van de wedstrijd: 1-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS krijgt eindelijk loon naar werken

SJS heeft er een tijd op moeten wachten, maar eindelijk werd er weer een ...

TEVV redt het niet tegen Emmen

Na de hoopgevende remise tegen Nieuw Buinen heeft nieuwbakken eersteklasser TEVV in en tegen ...