Stadskanaal toont karakter en wint ruim

Rick Slor heeft zich bewezen als volleerde puzzelaar. Niet minder dan vier spelers ontbraken bij Stadskanaal en tot overmaat van ramp moest aanvoerder Robert Oosting ook nog verstek laten gaan vanwege ziekte. Het elftal dat Slor de wei in stuurde toonde echter karakter en won ruim van SC Erica: 4-1.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Stoffer Bakker

Niet van de leg

De thuisploeg kwam sterk uit de kleedkamer. Een schot van Jeffrey Bakker ging voorlangs en ook Yordi Saman stichtte gevaar. Het was echter Erica dat als eerste scoorde: binnen tien minute profiteerde Rick Tubben van balverlies aan Knoalster zijde. De thuisploeg leek niet aangedaan en via Erik Kok kwam de ploeg op gelijke hoogte.

Vechten als leeuwen

In het restant van de eerste helft golfde het spel op en neer, waarbij Erica via een vrije trap van Tubben het dichtst bij een treffer was. Na de thee was het spelbeeld niet minder interessant: Erica voetbalde makkelijker, maar Stadskanaal toonde onbegrensde inzet. Daarbij bewezen Ron Lohuis en Niek van der Woude hun waarde voor de ploeg.

Omschakeling

Nadat Niek Rolink een grote kans had gemist, wees Tristan Rotman zijn ploeg de weg: een kwartier voor het einde van de wedstrijd schoot hij een vrije trap tegen de touwen. Gesteund door deze voorsprong speelde de thuisploeg het duel uit, waarbij het gokte op de omschakeling. Via Jeffrey Bakker en Sten Vos wist het uit te lopen naar (een geflatteerde) 4-1 overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like