Een gehavend GKC heeft in de wedstrijd tegen SVBC voor het eerst sinds 1 oktober een punt behaald. Hierdoor staan de Gasselters op vier punten, goed voor een tiende plaats in de vijfde klasse E.

Voorsprong

Trainer Jansen moest een beroep doen op drie spelers uit het tweede elftal om een representatief de wei in te sturen. Deze elf werkten hard, maar konden niet voorkomen dat SVBC voor de thee het duel al had kunnen beslissen. Kansen werden echter gemist en GKC kwam, tegen de verhouding in, zelf op voorsprong: Danny Kolp was de maker.

Hard werken

Lang konden de zwart-gelen echter niet van de voorsprong genieten, want na knullig uitverdedigen maakte SVBC gelijk via Robin Hartmann. Na de thee kreeg Danny Kolp een aantal kansen om een tweede treffer te maken, maar hij slaagde hier niet in. Emiel Jansen kon leven met de uitslag: “Deze wedstrijd verdiende geen winnaar. Mijn ploeg heeft hard gewerkt, dus daar kan ik tevreden over zijn.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Alteveer in derby langs Pekelder Boys

Door de derby tegen Pekelder Boys te winnen heeft Alteveer meer en meer afstand ...

TEVV ruikt aan een punt tegen Hoofdklasser

Nadat TEVV in het achterliggende weekend een nederlaag moest slikken tegen PKC ’83, was ...