Nieuw puntverlies voor SJS

SJS heeft de laatste twee wedstrijd vijf punten verloren. In de thuiswedstrijd tegen De Heracliden gingen de Knoalsters met 1-2 onderuit. De ploeg van Otto Halmingh zag de ploeg Uithuizermeeden hierdoor langszij komen in de stand.

Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Brigitte de Wijk

Puike voorzet

Het initiatief werd vanaf het eerst fluitsignaal aan SJS gelaten. De thuisploeg had het meeste balbezit, maar had moeite om het verdedigingsblok van de gasten kapot te spelen. Toen dit een keer lukte, leverde het wel direct een treffer op: Frank Venema leverde een puike voorzet af, waarna topscorer Jan Springer weer kon juichen.

Achtervolging

Lang kon SJS niet genieten van de voorsprong, want amper vijf minuten later was de score weer in balans: 1-1 via een rake kopbal. Daarna keerde het probleem uit de beginfase terug: wel balbezit, maar een te laag tempo waardoor De Heracliden niet in de problemen kwamen. Sterker, de bezoekers wisten te profiteren van een foutje in de SJS-defensie: 1-2. De gastheren moesten hierdoor in de achtervolging, maar eigenlijk zat een resultaat er geen moment in.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC middenmoter na nederlaag

Na een goede start van het seizoen is GKC nu teruggezakt naar de middenmoot ...

Westerwolde verliest voor derde keer op rij

Westerwolde leed alweer de derde nederlaag op rij. Het seizoen lijkt als een nachtkaars ...